Nůž na sýr Profi Plus, 15 cm

Kód: 1871656030.01
849 Kč –20 %
Nůž na sýr Profi Plus, 15 cm
849 Kč –20 % 679 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
15.7.2020

Tento nůž na sýr z kolekce Profi Plus od výrobce WMF je ideálním pomocníkem každého milovníka sýrů. Jeho ostří je velmi ostré a je vybaveno vroubky, jež vám umožní s lehkostí nakrájet i ten nejuzrálejší sýr.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento nůž na sýr z kolekce Profi Plus od výrobce WMF je ideálním pomocníkem každého milovníka sýrů. Jeho ostří je velmi ostré a je vybaveno vroubky, jež vám umožní s lehkostí nakrájet i ten nejuzrálejší sýr. Navíc má na špičce dva hroty, které zajistí pohodlné nabodávání nakrájených kousků sýra. Pozvedněte večer při svíčkách s dobrým sýrem a vínem na novou úroveň a proměňte jej tak v nezapomenutelný zážitek, který budete chtít opakovat nejen při zvláštních příležitostech. 

Materiál: nerezová ocel Cromargan® 18/10 lesklá.

Délka: 28 cm, délka čepele 15 cm

Vlastnosti: Vhodné do myčky.

Cromargan® obsahuje 18 % chromu, 10 % niklu a 72 % oceli. Díky chromu se materiál stává nerezový, nikl mu pak dodává odolnost proti kyselinám a zároveň mu propůjčuje lesklost

 

Německá prémiová značka WMF vytváří z vaření a stolování nezapomenutelný zážitek, sleduje nejnovější trendy a vždy hledá rovnováhu mezi funkčností, designem a špičkovou kvalitou.
 

Více než 160 let značky, které jsou součástí skupiny WMF reprezentují to nejlepší z oblasti gastronomie. 

Jako přední výrobci prémiových příborů, hrnců, pánví, nožů a dalšího kuchyňského vybavení, jež využívají jak domácnosti, tak profesionální kuchyně, si neúnavně a s velkým odhodláním berou za cíl přinášet inovativní produkty té nejvyšší kvality se sofistikovaným designem a vynikající funkčností.

Všechny výrobky WMF jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů, a díky tomu se vyznačují extrémní odolností, robustností a dlouhou životností.

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇSKÉ NOŽE
Barva: Stříbrná
Materiál: Nerez

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: